Cand ingerii coboara printre noi…When angels descend among us..


Cu un chip ingeresc, o voce minunata si mai ales pura Connie a reusit ce doar ingerii reusesc….sa aduca zambet si lacrimi in acelasi timp in ochii tuturor celor care o asculta.
A castigat, anul trecut, inimile severului juriu care prezideaza Britain`s Got Talent, a publicului si nu in cele din urma a celor ce au ascultat-o de pe intreg globul pamantesc
La doar sase ani Connie stie ca e iubita, stie ce se asteapta de la ea si mai ales stie ce vrea.


With an angel face, a wonderful and especially pure voice Connie succeeded only angels succeed: to bring smile and tears in the same time in the eyes of all those who listen to her.

She won , last year,the hearts of severe jury who chair Britain’s Got Talent show, the all public and not least those who heard her around the world .
At only six years old Connie knows she’s loved, knows what is expected of her and especially knows what she wants.


Intr-o lume nebuna care nu-si mai cunoaste drumul firesc si care a uitat de sine si se prabuseste intr-un hau creat de propria-i nebunie , se mai nasc astfel de ingeri , parca pentru a mai da o sansa lumii zguduita de ura si violenta.
Sa speram ca se vor naste cat mai multi din acesti ingeri si ca lumina lor pura si innocenta va cobora si peste noi..noi, cei ce am uitat sa mai fim , macar din cand in cand, copii.

Bravo, Connie!

In a crazy world which no longer knows its natural way and who forgot itself and crumbling in a abyss created by its crazy, angels are born yet , like for to give a chance to the rocked world by hatred and violence.
Hopefully that will be born as many of these angels and their pure light and innocent will goes down over us .. we, those who forgot to be at least once in a while, kids.

Well done , Connie!!
Connie cantand ” Somewhere over the rainbow”

http://www.youtube.com/watch?v=hkcE6Vy-e6c&feature=related

Anunțuri

5 răspunsuri

  1. Ma bucur ca ai scris despre ea, caci nu retinusem numele concursului! Mi-a placut de ea dar a prezentat si un tanar cu voce deosebita.Acum stiu unde sa caut! Multumesc!Ela

  2. Tanarul cu vocea deosebita intr-adevar se numeste Paul Potts , Ela. E un nou fenomen muzical care a siderat tot mapamondul..si pe mine. Practic ii sunt fan .

  3. Cu placere Ela!Dar asta mica ma face sa plang de cate ori o ascult..nu-i asa ca e un ingeras?:)

  4. Da, este si pentru voce si pentru chipul angelic!Ela

  5. Draga de ea… e si stirba…. Ce dulceata de fata!!!!!Eu nu o vazusem pana acum. Am fost insa impresionata de fetita din america in varsta de doar 4 ani care a incantat o multime de oameni

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: